LDS organizasyonunun Direktörü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, Gaziantep Sağlık Müdürü ve Rahma Organizasyonu’nun Dünya Başkanı Dr. Shadi Zahda ile birlikte, Rahma’ın Türkiye ofisi yönetimi de katılımıyla Dr. Erkin Arslan Hastanesi ek binasında yeni klinikler ve ameliyat odalarının açılışı gerçekleştirildi. Bu önemli girişim, yakın zamanda meydana gelen depremin neden olduğu ciddi hasar sonucu, bir milyondan fazla hastaya hizmet veren ana hastane binasının kullanılamaz hale gelmesinin ardından geldi. Sonuç olarak, titiz hazırlıklar yapıldı ve 25 farklı klinik kuruldu ve bunlara 15 tam donanımlı ameliyat odası ile 3 yoğun bakım ünitesi eşlik etti. Bu işbirliği çabaları, Rahma tarafından koordine edilen ve LDS organizasyonu tarafından Türkiye Sağlık Bakanlığı ile işbirliği yaparak sağlanan cömert bağışlarla mümkün hale geldi ve dikkate değer bir kilometre taşını temsil ediyor. Rahma Organizasyonu, özellikle felaketlerden etkilenen bölgelerde küresel insani yardım sağlama ve toplulukları güçlendirme konusunda taahhütlüdür ve dünya çapında olumlu bir etki yaratma ve hayatları iyileştirme amaçlamaktadır.